Abszolvált hallgatóink
Bereczkiné Kardeván Kinga, Berényi Károly, Boda Péter, Bóni László, Borbáth Gabriella, Bősze Gergely, Cserna Ádám, Dr. Győrfi Zoltán, Dr. Magyar Balázs, Dr. Tavaszi Judit, Elek István, Gál Péter, Györffy András, Hanti Tamás, Hegedűs Róza, Herczeg Zsolt, Homoki János, Horváth Pál, Hutvágner Dániel, ifj. Berényi István, Járosi Miklós, Kapros József, Kis Ákos, Kocsis Attila, Korsoveczki Zoltán, Kovács Győző, Kudar Zsolt, Laczkó Angi Ottília, Ladi Csaba, Lakat Róbert, Laskovits Tamás, Lovász Balázs, Lunczer Attila, Nedeczky Árpád, Pach Gábor, Pavlicsek Csaba, Péter Tamás István, Polgár Tibor, Potornai Rita, Rigerszki Zoltán, Schutzbach Zsolt, Smohay Péter, Szabó György, Szikora Dániel, Taba Levente, Takács Attila, Török László Ervin, Török Zoltán, Tőzsér Csaba, Vörös Tibor.
Végzett hallgatóink és szakdolgozataik címe
Agócs János | Friss szilvából és aszeptikus szilvavelőből történő pálinkafőzés minőségi és gazdaságossági elemzése |
Akli Tamás | Bérfőzdék jövedéki elmélete, gyakorlata 2017 |
Amtmann Tamás | Különböző kisüsti pálinkafőzők összehasonlító elemzése, különös tekintettel egyes egyedi kialakítású magánfőző berendezésekre |
Angyal Krisztina | Kelet-magyarországi pálinkafőzdék tapasztalatai a pálinkakereskedelemben |
Aradi Norbert Péter | A húsos som termékei és pálinkáinak vizsgálata |
Ari András | Márkaismertség Zsindelyes Pálinka esetében |
Badics Katalin | Négy éve "szabad" a pálinkafőzés - hazai bérfőzési helyzetkép primer és szekunder kutatások tükrében (2013) |
Bálint Norbert | Pálinkaüzem energetikai tervezése |
Bálint Szilárd | Pannonhalmi törkölypálinka |
Balogh Ádám | Az érleléstechnológia jövője, jövőbeni lehetőségek, elérhető eredmények |
Bartháné Balogh Éva | Kisüsti pálinkafőzde engedélyeztetése |
Béli Géza | A magyarországi pálinkapiac dinamikájának gazdaságmatematikai elemzése |
Bertók Anita | Szeszipari célú gyümölcstermő ültetvény tervezése működő mezőgazdasági családi vállalkozásban |
Binder Antal | A bérfőzetés vizsgálata; A bérfőzetés alakulása a magánfőzés engedélyezésének tükrében |
Boda Imre | Termékvonal-bővítési lehetőségek a magyar pálinkaágazat számára a grappa tapasztalatai alapján |
Bognár Sándor | Különböző élesztők hatása a pálinka minőségére |
Brezovszki Ferenc | Törkölypálinka készítése a borászati melléktermékek komplex feldolgozásának folyamatában |
Brückl Tamás | A pusztavámi Pálinka Manufaktúra marketingstratégiája |
Csákó Zsolt Dániel | Birs pálinka / párlat érlelés |
Csendes Zsolt | Párlatok érlelését befolyásoló tényezők komplex vizsgálata, Magyarország fafajainak szerepe a hordó készítésének és az érlelt párlatok aromáinak kialakítása szempontjából |
Cservári Gábor | Az Othello szőlőfajtából készített szőlő- és törkölypálinka minőségvizsgálata, következtetések a direkttermő szőlőfajtákból készített pálinkák minőségi jellemzőire |
Csizovszki Balázs | A Jánoshalmi Pálinkafőzde Kft. Pálinka kiválasztási gyakorlatának bemutatása és elemzése |
Csurka Tamás | A pálinka eredetvédettségének kemometriai alapjai |
Czigelédi Zsolt | Baranya megye égetettszesz-kultúrája napjainkban, az engedélyes főzdéken keresztül |
Daradics Antal | Vízkezelési megoldások a pálinkakészítésben |
Dávid-Szabó Eszter | Családi pálinkafőzési szokások Velencefürdőn |
Deák Attila | Megjelenés vizsgálata prémium szilvapálinkáknál |